Rems Tiger ANC SR Set Fierastrau alternativa

Rems Tiger ANC SR Set Fierastrau alternativa

3 463,97 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

REMS Fierastrau electric pendular REMS Tiger ANC SR Set, 1050W, 250mm (Tiger ANC SR Set)

3 463,97 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
tools.store.ro
Descrierea produsului
 Fierastrau electric pendular REMS Tiger ANC SR Set REMS Tiger ANC SR Set este un fierastrau electric pendular pentru taiat tevi, conducte si profile din metal, plastic si alte materiale. Fierastrau pendular conceput pentru uz profesional, deosebit de eficient in domeniul instalatiilor si confectiilor metalice. Taie usor, rapid, perpendicular pe axul profilului.
Super-comod şi ergonomic, super-uşor
Gata de lucru oriunde, din mână, deasupra capului, în spaţii strâmte, la faţa zidului
Produs german de cea mai bună calitate
Foarte versatil şi puternic, îndeosebi pentru metale: taie ţevi, boilere, rezervoare, căzi de baie, cadre de uşi şi ferestre; bun pentru operaţiuni speciale (ex. la dezastre)
Angrenaje fără întreţinere, protejate eficient împotriva prafului şi a apei
Durabilitate mare a lamelor de tăiere Angrenaj oscilant cu ANC . Angrenajul de tip nou, super-stabil, rezistent la apă şi praf, fără întreţi- nere, permite generarea simultană a mişcării orbitale şi a celei alterna- tive a lamei de tăiere. Montajul culisei port-lamă pe rulmenţi cu ace în toate punctele de sprijin (ANC) , permite reducerea frecării şi căldurii, micşorarea uzurii şi durabilitate foarte mare. Acţiunea orbitală agresivă prin mişcarea verticală a lamei permite avans rapid, puternic, eliminarea uşoară a şpanului şi durată mare de exploatare a lamei.
Acţiunea orbitală fixă, cu sprijin pe rulmenţi , asigură putere mare de tăiere chiar în sarcini extreme (ex. la tăierea ţevilor din oţel), spre deose- bire de mecanismele reglabile cu multe componente, care nu reuşesc să satisfacă solicitările ce apar la avansul în forţă de la tăierea ţevilor din oţel. Culisă prismatică. Piesa masivă din oţel special, montată cu precizie pe lagăre cu rulmenţi cu ace pentru sprijin continuu pe toată lungimea cursei lamei, permiţând astfel tăierea precisă şi lucrul eficient chiar şi sub sarcină extremă, cum este cazul tăierii cu menghină-suport a ţevilor din oţel Sistemul universal de prindere a lamei oferă prinderea sigură atăt a lamelor cu o aripioară cât şi a celor cu două, fără a schimba sau roti piesa de strângere Viteza optimă. Turaţie fixă prestabilită pentru viteză optimă de tăiere, protejarea motorului şi a angrenajelor şi prelungirea duratei de lucru a lamei de tăiere.
Turaţia de 2200 rpm a fost determinată experimental ca optimă pentru tăierea ţevilor din oţel, în condiţiile mişcării orbitale a lamei, a folosirii menghinei-suport  şi a lamelor speciale REMS. Menghina-suport. Tăiere dreaptă, rapidă şi fără efort, fără menghină de banc. Uşor de operat oriunde, cu o singură mână. Fără să mai pierdeţi timp pentru aşezarea lanţului, ca la menghinele cu lanţ. Fără blocări datorate limitării unghiului de lucru. 400% forţă suplimentară pentru tăierea fără efort şi super-rapidă: de exemplu, o ţeavă de 2 poate fi tăiată în numai 8 sec. Mânerul maşinii este drept pentru acţionarea optimă ca pârghie Puterea specificată pe orice maşină trebuie înţeleasă ca putere nominală de intrare. Toate motoarele folosite de ferăstraiele alternative REMS au o eficienţă crescută cu cca. 65 % mulţumită tehnologiei deosebite şi calităţii lor. Astfel, utilizatorul are la dispoziţie o putere utilă mare, nece- sară îndeosebi la sarcini deosebite, cum ar fi tăierea ţevilor din oţel. Puterea mărită disponibilă poate fi cel mai bine exploatată atunci când se foloseşte menghina-suport REMS Regulator de viteză SR electronic permite controlul continuu al turaţiei motorului pentru adaptarea optimă la material. Ideal pentru tăierea ţevilor din oţel inox, fontei şi pentru dezmembrarea boilerelor, rezervoarelor, căzilor de baie, etc. Contorul de cursă se poate seta de la roata de reglare în mod continuu de la 700 la 2200 ¹/min. Regulatorul electronic menţine constantă în sarcină turaţia selectată.
Denumiri similare la Fierastrau alternativa Rems Tiger ANC SR Set: TigerANCSRSet
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.